Doprava skleněných rámů

Důležité informace o zasílání skleněných rámů a kliprámů.

Kliprámyrámy se sklem patří mezi křehké předměty velmi choulostivé na posílání poštou nebo přepravními službami. Vždy pečlivě zvažujeme, zda je možné k vám rám doručit  tak, aby se cestou nerozbil. Zejména kliprám je bez rámu, který by ho zpevnil a proto dochází k ohybu, při kterém sklo může snadno prasknout. Maximální rozměr dodávaných rámů a kliprámů ať typizovaných nebo na míru, je 100x70 cm. Větší kliprámy nedodáváme, nemáme tak velké sklo.

Přeprava malých kliprámů do velikosti 30 x 40 cm je možné uskutečnit Českou poštou nebo spediční službou PPL jako balík bez omezení počtu přepravovaných kusů. Limitem je pouze maximální povolená hmotnost balíku. Cena dopravy bude účtována tak jako u běžné zásilky.

Přeprava velkých kliprámů a rámů od 40x50 do velikosti 70x100 centimetru je řešena zvlášť s každým zákazníkem tak, aby bylo možné balením zabránit rozbití během přepravy. Proto vás budeme kontaktovat, abychom doporučili ten nejlevnější a nejbezpečnější druh dopravy.
Kliprámy a rámy od rozměru 40x60 cm až 70x100 cm je nutné přepravovat v minimálním množství 6 kusů v jedné zásilce. Zaslání jednoho kusu velkého kliprámu bez poškození je téměř nemožné.

Speciální příplatky na balení při zasílání velkých rámů:

Do velikosti 40x60 centimetrů                          40Kč
od velikosti 50x70 do 70x100 centimetrů        50kč

Velké kliprámy jsou přepravovány většinou na EUR paletě. Vy převezmete objednané kliprámy a dopravce si paletu ponechá. Pokud si přejete paletu ponechat, je potřeba toto oznámit při objednávání dopravy. Cena jedné palety je 250,- Kč s DPH.
Cena přepravy bude stanovena dle místa dodání , hmotnosti a rozměru zásilky.

Při osobním odběru kliprámů není žádné omezení přepravovaných kusů a rozměrů.