Potah kožených fotoalb

Chcete kožené fotoalbum?

Máte rádi vzhled starých knih a chcete tak mít uložené své fotky? Nabízí se album s koženým potahem. Když si koupíte kožené fotoalbum, bude většinou potažené lepenou kůží. To vás ale nemusí nijak mrzet, protože to má řadu výhod. Najít dost velký kus kůže bez vad, není jednoduché. Proto je pravá kůže, vhodná k potahování knih velice drahá. Pro fotoalbum o rozměru 35x32 cm se bude cena pohybovat okolo 4000 - 6000Kč. Nabízí se tedy řešení a tím je lepená kůže.

 kožené-fotoalbum-kůže-potah

Rozdíl mezi "pravou" a lepenou kůží je podobný jako mezi dřevem a dřevotřískou. Lepená se vyrábí ze zbytků kůže /usně/, které se drtí a drť se spojuje pryskyřicí nebo podobným lepidlem. Její použití je tedy nejen ekonomické ale také velmi ekologické. Lepená kůže voní, vypadá a na dotek je stejná jako pravá kůže. Na finálním výrobku se vzhledově lepená kůže nedá rozeznat od pravé.
Lepená kůže nemá přirozeně všechny vlastnosti jako pravá. Například její životnost se nebude počítat ve stovkách let. Nicméně má tato kůže řadu pozitivních vlastností:

- výrazně nižší cena

- ekologičnost - vyrobeno z recyklovaných vláken kůže

- kvalitní povrch bez přirozených defektů

- efektní design - zvláště u probarvované kůže    

Prohlédněte si naši nabídku kožených alb v kategorii Luxusní fotoalba