Klasické fotoalbum Goldbuch - Turnowsky

Vítejte ve světě nádherných vzorů Turnowsky na fotoalbech Goldbuch. Pokud toužíte po originálním a luxusním uložení svých fotek, pak jsou alba Turnowsky tím správným řešením. Aktuální nabídku najdete v kategorii Turmowsky fotoalba.

Každý design od Turnowsky je navrhován ve vlastních studiích s pečlivostí a láskou k detailu, aby byl každý kus jedinečný a zaujal svým nezaměnitelným stylem. Fantazie návrhářů nezná hranic a vytvořila svět naturálních botanických vzorů, plných nejrůznějších ornamentů a tvarů. Aby toho nebylo málo, papíry jsou dále zdobeny zlatou či stříbrnou ražbou a slepotiskem. Jejich krásu proto můžete vnímat i rukama.

fotoalbum-turnowsky-2

Potahy Turnowsky mají mnoho podob a žánrů a skvěle se hodí také na dětská fotoalba.

fotoalbum-turnowsky-1

Se svými srdíčky a zlacením jsou jako stvořené pro svatební fotoalba.

fotoalbum-turnowsky-7

Firma Turnowsky sídlí v Tel Avivu a byla založena roku 1940. Dnes je globální značkou, známou svými luxusními papírovými výrobky, jedinečným designem a originálními dárky, včetně pohlednic, přáníček, kalendářů a tiskovin, porcelánu, textilu.

fotoalbum-turnowsky-3

Podnik úspěšně působí na trhu již 70 let a jejich renomé a zkušenosti tomu odpovídají. Dvakrát ročně přicházejí s kolekcí nových vzorů. K tomu účelu mají vlastní tým návrhářů složený z profesionálů v oblasti textilu, módy, keramiky, umění a grafického designu.

fotoalbum-turnowsky-6

Vášeň pro designovou módu, oko pro detail a láska k umění pohánějí ducha týmu Turnowsky a určují sílu tvůrčího procesu. Zlaté logo Turnowsky na každém designu je znakem tvořivosti, inovace, kvality a stylu.

fotoalbum-turnowsky-5

Pokud se rozhodnete pro fotoalbum s potahem Turnowsky, máte záruku nadčasového luxusního designu i po mnoha letech. Vaše fotografie si to zaslouží.

fotoalbum-turnowsky-4

Více o báječném světě  Turnowsky najdete na jejich webu www.turnowsky.com